Antonio Fargas Biografie, leeftijd, vrouw, zoon, visschoenen, films, acteur en nettowaarde

Biografie van Antonio Fargas

Antonio Fargas geboren als Antonio Juan Fargas is een Amerikaanse acteur. Fargas werd geboren op 14 augustus 1946 in New York City, New York, VS. Antonio staat bekend om zijn rollen in de blaxploitation-films uit de jaren 70, evenals zijn vertolking van Huggy Bear in de televisieserie Starsky & Hutch uit de jaren 70.

Antonio Fargas Age

Antonio Fargas is 73 jaar oud in 2019, hij werd geboren op 14 augustus 1946 in New York City, New York, VS. Antonio viert zijn verjaardag elk jaar op 14 augustus. Fargas wordt 74 jaar oud vanaf 14 augustus 2020.



Antonio Fargas Hoogte

Antonio Fargas is een man van gemiddeld postuur. Hij staat op een hoogte van 1,85 m.



Antonio Fargas familie

Ouders

Fargas is de zoon van Mildred Fargas en Manuel Fargas. Zijn vader was een Puerto Ricaanse die voor de stad New York werkte, terwijl zijn moeder uit Trinidad en Tobago kwam.

jessica nigri vriendje naam

Vrouw

Antonio was van 1979 tot 1988 getrouwd met Taylor Hastie. Momenteel is hij getrouwd met Sandra Reed. In 1979 trouwde Fargas met Taylor Hastie en scheidde later van haar in 1988. Hij trouwde met haar tweede vrouw Sandra Reed met wie ze tot op heden samenwoont.



Kinderen

Antonio en zijn vrouw zijn gezegend met een zoon, Justin Fargas. Justin is een voormalig American football-speler. Hij speelde voetbal aan de University of Southern California en werd opgesteld door de Oakland Raiders in de derde ronde van de NFL 2003. Antonio Fargas werd geboren op 25 januari 1980.

Antonio Fargas Foto

Antonio Fargas nettowaarde

Antonio Fargas is een Amerikaanse acteur met een nettowaarde van $ 1 miljoen. Antonio heeft zijn nettowaarde verdiend met bekende televisie- en filmrollen. Bijvoorbeeld het personage Huggy Bear in de tv-serie Starsky and Hutch uit de jaren 70.



Antonio Fargas Acteur

De doorbraakrol van Fargas was in de komische film Putney Swope (1969). Nadat hij begin jaren zeventig een ster werd in een reeks blaxploitatiefilms, kreeg Antonio erkenning als straatwijze informant Huggy Bear in de televisieserie Starsky & Hutch. Antonio verscheen halverwege de jaren tachtig in All My Children als de vader van Angie Hubbard. Zo werd hij een ster in Across 110th Street (1972) en Foxy Brown (1974),

Antonio had een rol in de blaxploitation-parodie I’m Gonna Git You Sucka (1988), evenals een andere Wayans-broers 'hood' -parodie, Don’t Be a Menace (1996). Antonio speelde een gastrol in de sitcoms Living Single, Martin, The Fresh Prince of Bel-Air en The Steve Harvey Show halverwege de jaren negentig. Fargas speelde de coureur in de videoclip uit 1998 van de Backstreet Boys-hit 'Everybody (Backstreet's Back)'.

Enkele van de opmerkelijke optredens van Fargas in Britse televisieshows zijn onder meer Serie 4 van de realityserie I’m a Celebrity ... Get Me Out of Here! in 2004 en Frank Sidebottom's Proper Telly Show begin 2006. Antonio speelde de rol van Toledo in een heropleving van August Wilson's Ma Rainey's Black Bottom in het Royal Exchange Theatre in Manchester in 2006. Antonio had een vaste rol als Doc op de 2005-2009 televisieserie Everybody Hates Chris.



In 2008 speelde Fargas in de Britse boksfilm Sucker Punch. Fargas verscheen in een aflevering van Fox's Lie to Me als de vader van een vermoorde brandweerman.

Antonio Fargas Filmografie

  • Putney Swope (1969) - The Arab
  • Pond (1970) - Greyhound
  • Shaft (1971) - Bunky
  • Cisco Pike (1972) - Buffalo
  • Over 110th Street (1972) - Henry J. Jackson
  • Cleopatra Jones (1973) - Doodlebug Simkins
  • Busting (1974) - Stephen
  • Conrack (1974) - Quickfellow
  • Foxy Brown (1974) - Link Brown
  • The Gambler (1974) - Pimp
  • Cornbread, Earl and Me (1975) - One-Eye
  • Volgende halte, Greenwich Village (1976) - Bernstein Chandler
  • Car Wash (1976) - Lindy
  • Pretty Baby (1978) - Professor
  • Up the Academy (1980) - Coach
  • Firestarter (1984) - taxichauffeur
  • Crimewave (1985) - Blinde man
  • Night of the Sharks (1988) - Paco
  • Shakedown (1988) - Nicky ‘N.C.’ Carr
  • Ik ga je doen Sucka (1988) - Flyguy
  • De lener (1991) - Julius
  • Howling VI: The Freaks (1991) - Bellamey
  • Hoer (1991) - Rasta
  • Wees geen bedreiging voor South Central terwijl je je sap in de kap drinkt (1996) - Old School
  • The Suburbans (1999) - Magee
  • 3 Strikes (2000) - Uncle Jim Douglas
  • Driver 2 (2000, videogame) - Detective Tobias Jones
  • Osmosis Jones (2001) - Chill
  • Starsky & Hutch (2003, videogame) - Huggy Bear
  • Fist of the Warrior (2007) - Vader Riley
  • Sucker Punch (2008) - Baz
  • Vegas Cinefest (2011) - Zelf
  • Silver Bells (2013) - Major Melvin Lowell
  • Beyond Skyline (2017) - Sarge
  • Cherif (2018) - Huggy Bear seriële Franse 'Quand Cherif Rencontre Huggy'

Je kunt ook de filmpjes van Tim Dekay bekijken.



Laden ... Laden ...

Antonio Fargas Starsky en hok

Streetwise rechercheur David Starsky werkt samen met een meer intellectuele partner, Kenneth ‘Hutch’ Hutchinson, om burgers te beschermen en door de straten van Bay City te patrouilleren. Ze krijgen hun voorkennis van flamboyante badboy Huggy Bear en sparren met hun no-nonsense baas, kapitein Harold Dobey.
Datum eerste aflevering: 30 april 1975
Datum laatste aflevering: 15 mei 1979
Netwerk: Amerikaanse omroep
Themaliedjes: Starsky and Hutch Theme Song

Antonio Fargas Fish Shoes

Fish Shoes werd populair door de rol die Antonio speelde in de film I’m Gonna Git You Sucka. Antonio Fargas portretteerde het karakter van Flyguy in de film.

brooklyn sudano echtgenoot mike mcglaflin

Jack Spade (Keenen Ivory Wayans) komt thuis in het getto en vindt zijn broer dood door een overdosis gouden ketting. Met de hulp van zijn held, John Slade (Bernie Casey), en een team van aangespoelde misdaadbestrijders, verklaart Spade wraak op Mr. Big (John Vernon), de blanke misdaadleider die verantwoordelijk is voor de verkoop van gouden kettingen op straat. Maar Spade realiseert zich dat hij het heft in eigen handen moet nemen om de klus te klaren in deze maffe parodie van blaxploitatiefilms uit de jaren 70.

Eerste uitgave: 14 december 1988
Regisseur: Keenen Ivory Wayans
Scenario: Keenen Ivory Wayans
Theaterkassa: 13 miljoen USD
Producenten: Carl Craig, Eric L. Gold, Peter McCarthy, Raymond Katz.

Antonio Fargas Interview

Veelgestelde vragen over Antonio Fargas

Hoeveel is Antonio Fargas waard?

Antonio Fargas is een Amerikaanse acteur met een nettowaarde van $ 1 miljoen. Antonio heeft zijn nettowaarde verdiend met bekende televisie- en filmrollen.

Is Antonio Fargas dood?

Nee, Antonio Fargas leeft nog en geniet nog steeds van zijn acteercarrière.

Hoe oud is Antonio Fargas?

Antonio is 73 jaar oud in 2019, hij werd geboren op 14 augustus 1946 in New York City, New York, VS. Antonio viert zijn verjaardag elk jaar op 14 augustus. Fargas wordt 74 jaar oud vanaf 14 augustus 2020.

Wie is de zoon van Antonio Fargas?

Antonio en zijn vrouw zijn gezegend met een zoon, Justin Fargas. Justin is een voormalig American football-speler. Hij speelde voetbal aan de University of Southern California en werd opgesteld door de Oakland Raiders in de derde ronde van de NFL 2003. Justin werd geboren op 25 januari 1980.

Hoe lang is Antonio Fargas?

Antonio Fargas is een man van gemiddeld postuur. Hij staat op een hoogte van 1,85 m.
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |