Jason Scott Lee Bio, Wiki, Leeftijd, Vrouw, Lengte, Acteur, Films en Nettowaarde

Wie is Jason Scott Lee? Jason Scott Lee Biografie en Wiki

Jason Scott Lee is een Amerikaanse krijgskunstenaar en acteur, geboren op 19 november 1966 in Los Angeles, Californië, VS Lee staat bekend om zijn rol als Bruce Lee in de martial arts-film: Dragon: The Bruce Lee story. Hij verscheen ook in tal van directe videofilms zoals Dracula II: Ascension (2001), Timecop 2: The Berlin Decision (2003).



Jason Scott Lee Leeftijd en verjaardag

Lee is 53 jaar vanaf 2019, hij werd geboren op 19 november 1966 in Los Angeles, Californië, de VS ​Hij viert zijn verjaardag elk jaar op 19 november. Lee wordt 54 jaar vanaf 19 november 2020.



Jason Scott Lee Hoogte en gewicht

Jason is een man van gemiddeld postuur, hij lijkt ook behoorlijk lang van postuur op zijn foto's. Hij staat op een hoogte van 5 voet en 11 inch (1,8 meter). Hij weegt ook 176,4 lbs (80 kg).

Jason Scott Lee Education

Lee ging naar school op Pearl City High School in Hawaï, omdat Jason zowel Chinese als Hawaiiaanse wortels heeft



Jason Scott Lee familie

Lee is de zoon van Sylvia en Robert Lee. Jason heeft alle andere informatie over zijn ouders weggehouden voor onderzoek door het publiek. Deze informatie wordt herzien.

Jason Scott Lee Echtgenote

Lee trouwde in 2008 met zijn lieve vrouw Diana Chan. Het paar heeft niet bekendgemaakt of ze kinderen hebben, maar de informatie zal worden bijgewerkt zodra ze aan het publiek worden vrijgegeven.

Jason Scott Lee nettowaarde

Jason heeft een lange carrière genoten in de entertainmentindustrie. Door de opbrengsten van zijn werk als acteur heeft hij een bescheiden fortuin kunnen vergaren. Jason heeft naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 6 miljoen - $ 10 miljoen.



Jason Scott Lee Metingen en feiten

Hier zijn enkele interessante feiten en lichaamsafmetingen die u over Jason Scott Lee moet weten.

Foto van Jason Scot Lee
Foto van Jason Scott Lee

Jason Scott Lee Bio en Wiki

  • Volledige namen: Jason Scott Lee
  • Populair als : Jason Scott
  • Geslacht: Mannetje
  • Beroep / beroep : Artiest en acteur
  • Nationaliteit : Amerikaans
  • Ras / etniciteit : Niet beschikbaar
  • Religie : Niet bekend
  • Seksuele oriëntatie: Rechtdoor

Jason Scott Lee Verjaardag

  • Leeftijd / hoe oud? : 53 jaar (2019)
  • Sterrenbeeld : Schorpioen
  • Geboortedatum : 19 november 1966
  • Geboorteplaats: Los Angeles, Californië, de V.S.
  • Verjaardag : 19 november

Lichaamsmetingen van Jason Scott Lee

  • Lichaams metingen : Niet beschikbaar
  • Hoogte / hoe lang? : 5ft 11inches (1.8m)
  • Gewicht : 176,4 lbs (80 kg).
  • Oogkleur : Niet beschikbaar
  • Haarkleur : Niet beschikbaar
  • Schoenmaat : Niet beschikbaar
  • Jurk maat : Niet beschikbaar

Jason Scott Lee Familie en relatie

  • Vader pa) : Robert Lee
  • Moeder : Sylvia Lee
  • Broers en zussen (broers en zussen) : Niet bekend
  • Burgerlijke staat : Getrouwd
  • Echtgenote / echtgenoot : Gehuwd met Diana Lee
  • Kinderen : Worden bijgewerkt

Jason Scott Lee Networth en salaris

  • Netto waarde : $ 6 miljoen - $ 10 miljoen.
  • Salaris : Wordt beoordeeld
  • Bron van inkomen : Toneel spelen

Jason Scott House and Cars

  • Woonplaats : Wordt bijgewerkt
  • Auto's : Automerk wordt bijgewerkt

Jason Scott Lee waarnemend carrière

Lee begon zijn acteercarrière door deel te nemen aan kleine rollen in Born in East L.A. en Back to the Future Part II. Zijn eerste rol was Bruce Lee in de biopic Dragon: The Bruce Lee Story. Scott speelde hoofdrollen in andere films, zoals Map of the Human Heart en Rapa-Nui.

Lee werd overwogen voor de rol van Liu Kang in de film Mortal kombat uit 1995. Hij wees de rol echter af en werd vervangen door Robin Shou. Lee speelde Caine 607 in de film Soldier samen met Kurt Russell en Mortal Kombat filmregisseur Paul Anderson.



In 2000 speelde hij Aladdin in de miniserie Arabian Nights. Hij deed voice-over voor de Disney-animatiefilm Lilo & Stitch uit 2002. Lee verscheen vervolgens in verschillende direct-to-videofilms, zoals Dracula II: Ascension (2001), Timecop 2: The Berlin Decision, en The Prophecy: Forsaken.

Lee is een van de acteurs, producenten en regisseurs die worden geïnterviewd in de documentaire The Slanted Screen. Lee speelde Eddie in de sportfilm Balls of Fury in zijn eerste bioscoopfilm. Hij trad op als The King of Siam in de Rodgers and Hammerstein musical The King and I in een productie in het London Palladium in 2000 tegenover Elaine Paige.



danielle nicolet netto waard
Laden ... Laden ...

Lee maakte zijn operadebuut in de niet-zingende rol van Pasha Selim in de productie van Mozarts Abduction from the Seraglio in de Blaisdell Concert Hall in Honolulu in het Hawaii Opera Theatre. Lee zou ook optreden als The King of Siam in de 2014 Opera Australia-productie van The King and I in Melbourne tegenover Lisa McCune, maar raakte gewond, Lou Diamond Phillips moest zijn rol op zich nemen. Lee speelde Hades Dai in Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny. Daarnaast uitte hij ook de hoofdpersoon in The Swordsman voor Kevin McTurk's crowdsourced korte poppenspelfilm The Haunted Swordsman.

Jason Scott Lee Bruce Lee

Jason nam zijn eerste baan als coureur op zich door Bruce Lee uit te beelden in de biopic Dragon: The Bruce Lee Story in 1993. Lee heeft Jeet Kune Do voorbereid in Bruce Lee's krijgshaftige vakmanschap sinds hij Lee afbeeldde en blijft zich voorbereiden en is momenteel een verzekerde leraar onder de vorige Bruce Lee-student. Jerry Poteet.

Jason Scott Lee Filmografie

  • 1987 : Geboren in East L.A. Paco
  • 1989 : Back to the Future Part II Rol van Whitey
  • 1991 : Ghoulies 3: Ghoulies Go to College - Kyle
  • 1993 : Kaart van het menselijk hart -Avik
  • 1993 : Dragon: The Bruce Lee Story - Bruce Lee
  • 1994 : Rapa-Nui Noro
  • 1994 : Picture Bride Worker
  • 1994 : The Jungle Book Mowgli
  • 1997 : Murder in Mind - Holloway
  • 1998 : Tale of the Mummy -Riley
  • 1998 : Soldaat Caine 607
  • 2002 : Lilo & Stitch David Kawena
  • 2003 : Dracula II: Ascension -Father Uffizi, Timecop 2: The Berlin Decision- Ryan Chan
  • 2005 : Dracula III: Legacy Father Uffizi, Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch -David Kawena, The Prophecy: Forsaken- Dylan, Only the Brave - Glenn Takase
    Nomad And
  • 2007 : Balls of Fury - Eddie
  • 2008 : Dans van de Draak -Cheng
  • 2014 : Seventh Son Urag
  • 2016 : Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny- Hades Dai
  • 2019 : The Haunted Swordsman -The Swordsman
  • 2020 : Mulan Bori Khan

Televisie

Het volgende toont het jaar en de tv-serie Rol waarin Jason werd gegoten

  • 1988 Matlock Lee Tran Seizoen 2: The Fisherman
  • 1989 Wolf Chin Seizoen 1: Curtains of Silence
  • 1990 CBS Schoolbreak Special John Henderson Seizoen 7: American Eyes
  • 1990 De lookalike John Charlie Chan
  • 1990 Overblijfsel van eer - Ha-Kuhn
  • 1997 The Hunger Craig Yun Seizoen 1: The Secret Shih Tan
  • 2000 Arabian Nights Aladdin miniserie
  • 2010-2013 Hawaii Five-0 Detective Kaleo

Veelgestelde vragen over Jason Scott Lee

Wie is Jason Scott Lee?

Lee is een Amerikaanse krijgskunstenaar en acteur, geboren op 19 november 1966 in Los Angeles, Californië, VS Lee staat bekend om zijn rol als Bruce Lee in de martial arts-film: Dragon: The Bruce Lee story.

Hoe oud is Jason Scott Lee?

Lee is 53 jaar vanaf 2019, hij werd geboren op 19 november 1966 in Los Angeles, Californië, de VS ​Hij viert zijn verjaardag elk jaar op 19 november. Lee wordt 54 jaar vanaf 19 november 2020.

Hoe lang is Jason Scott Lee?

Jason is een man van gemiddeld postuur, hij lijkt ook behoorlijk lang van postuur op zijn foto's. Hij staat op een hoogte van 5 voet en 11 inch (1,8 meter). Hij weegt ook 176,4 lbs (80 kg).

Is Jason Scott Lee getrouwd?

Lee trouwde in 2008 met zijn lieve vrouw Diana Chan. Het paar heeft niet bekendgemaakt of ze kinderen hebben, maar de informatie zal worden bijgewerkt zodra ze aan het publiek worden vrijgegeven.

Hoeveel is Jason Scott Lee waard?

Jason heeft een lange carrière genoten in de entertainmentindustrie. Door de opbrengsten van zijn werk als acteur heeft hij een bescheiden fortuin kunnen vergaren. Jason heeft naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 6 miljoen - $ 10 miljoen.

Waar woont Jason Scott Lee?

Om veiligheidsredenen heeft Scott zijn exacte woonplaats niet gedeeld. We zullen deze informatie onmiddellijk bijwerken als we de locatie en afbeeldingen van zijn huis krijgen.

Is Scott Lee dood of levend?

Scott leeft en verkeert in goede gezondheid. Er zijn geen meldingen dat hij ziek is of gezondheidsproblemen heeft.

Waar is Scott Lee nu?

Scott werkt als krijgskunstenaar en acteur, geboren op 19 november 1966 in Los Angeles, Californië, VS Scott staat bekend om zijn rol als Bruce Lee in de vechtsportfilm: Dragon: The Bruce Lee story.

Jason Scott Lee Social Media Contacten

Gerelateerde biografieën.

Misschien vind je het ook leuk om het WasCarrièreFamilieRelatie, Lichaams metingenNetto waardePrestaties, en meer over:

Referentie:

We erkennen de volgende websites waarnaar we hebben verwezen tijdens het schrijven van dit artikel:

  • Wikipedia
  • IMDB
  • FaceBook
  • Twitter
  • Instagram en
  • Youtube
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |